Purkutyöt

Purkutyöt Turun seudulla

Suurempien purku-urakoiden lisäksi suoritamme Turun alueella mökkien ja omakotitalojen purkuja

Turun, Naantalin, Raision, Kaarinan ja muiden lähikuntien alueilla VS Purku suorittaa suurien kohteiden lisäksi omakotitalojen ja mökkien purkutyöt sekä muut pienemmät purku-urakat. Olemme toimineet alalla jo yli kahden vuosikymmenen ajan, joten kokemusta ja kohteita on kertynyt. Meidät tunnetaan luotettavana valtakunnallisesti toimivana rakennuspurkujen erikoisosaajana. Työt pystytään suorittamaan sujuvasti, turvallisesti ja kaikkia purkutöiden laatuvaatimuksia tarkoin noudattaen. Meillä työt tehdään aina SFS-EN ISO 9002 -laatusertifikaatteja noudattaen. 

Teemme metalli-, betoni-, puu- ja tiilirakenteiden lajittelevat purkutyöt

Lisäksi hoidamme purkujätteet asianmukaisesti eteenpäin kierrätykseen – ympäristön hyvinvointi on meille vähintäänkin yhtä tärkeää kuin asiakkaan tyytyväisyys. Toimintaperiaatteistamme lisää täällä.

Toteutamme sekä kokonaispurut että osapurut, mikä asiakkaan tarve onkaan. Kerro meille kohteestasi, niin teemme sinulle tarjouksen kohteesi purku-urakasta – ota yhteyttä! Suoritamme niin ikään esimerkiksi kerrostalojen ja suurten teollisuuskohteiden purkutyöt – tutustu!